Waarom kiezen voor JBTled verlichting

Het is belangrijk om kwalitatieve Ledlampen te kiezen om de negatieve effecten te minimaliseren en te profiteren van de vele voordelen die Ledverlichting biedt.

Graag leggen wij dat uit;

Ledverlichting heeft verschillende invloeden op mensen, zowel positief als potentieel negatief.
Hier zijn enkele belangrijke aspecten om af te wegen:

  1. Positieve invloeden:
    a. Energie-efficiëntie: Ledlampen zijn over het algemeen veel energiezuiniger dan traditionele gloei- en halogeenlampen. Dit leidt tot lagere energierekeningen en een verminderde impact op het milieu.
    b. Langere levensduur: Ledlampen gaan doorgaans langer mee dan conventionele lampen, wat resulteert in minder vaak vervangen en dus minder afval.
    c. Kleurweergave: Ledlampen kunnen een breed scala aan kleurtemperaturen bieden, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende verlichtingsomstandigheden en activiteiten.
  2. Potentieel negatieve invloed:
    Flickering: Sommige goedkope of slecht ontworpen Ledlampen (net als de oude TL-lampen) kunnen flickeren, wat vermoeidheid, hoofdpijn en oogongemakken kan veroorzaken.

Alle JBTledEurope armaturen zijn 100% flickervrij, van potentieel negatieve aspecten is er bij onze armaturen geen sprake, blijven de positieve invloeden voor u de beste afweging om licht-renovatie te overwegen.