Stelling “Gratisled” bestaat niet, of zoals de Engelsen zeggen “there is no such thing as a free lunch”.

Wij zouden zeggen, hoed u voor namaak.
Al meer dan 3 jaar biedt JBTledEurope bv de mogelijkheid om budget neutraal, traditionele verlichting (meer specifiek; TL, downlighter en magazijn verlichting) te vervangen door efficiënte, zuinige ledverlichting.

M.a.w. de opdrachtgever kan kiezen voor o.a. een financieringsvorm d.m.v. lease. Deze vorm omvat de aanschaf van panelen en de installatie er van. Uitgangspunt is dat de maandelijkse bedragen voor verlichting ongewijzigd blijven en dat uit de energiebesparing (tot wel 60%) de lease termijnen worden betaald. Tot vorig jaar duurde het gemiddeld 36 tot 42 maanden voor de lease termijnen waren vervallen en de feitelijke besparing ten gunste kwam aan het onderwijsbudget of de bedrijfsvoering.
Met de huidige tarieven voor Electra is die termijn inmiddels verkort tot gemiddeld 12 tot 18 maanden.

Bij aanvang van een te factureren oplevering, heeft u 5 jaar onvoorwaardelijke product garantie, de gemiddelde levensduur van onze (kleur schakelbare) led-verlichting is meer dan 20 jaar.

Vraag JBTledEurope om een verlichtingsscan bij uit te voeren, het is al meer dan 10 jaar ons vak en de uitkomst – zeker nu – gaat u aangenaam verrassen.